Razie cu scandal: pasagerii unei maşini au început să înjure poliţiştii după ce şoferul a fost amendat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul nopţii trecute Brigada Rutieră de Poliţie a organizat mai mult puncte de control în cadrul unei razii de amploare în centrul Capitalei. Câteva zeci de şoferi au fost amendaţi, iar un pasager a fost dus la secţie după ce a început să-i înjure pe agenţi.

În timpul raziei, sute de şoferi au fost traşi pe dreapta, iar o parte dintre ei au rămas fără permis pentru că au condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Printre cei verficaţi a fost oprită şi o maşină condusă de o tânără care a fost prinsă de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără actele necesare. Pasagerii din maşină au devenit recalcitranţi în momentul în care au văzut că şoferiţaa fost amendată. Unul dintre ei a început să-i înjure pe poliţişti şi s-a ales cu un drum la secţie.

Poliţistul care a oprit-o i-a întocmit proces verbal pentru că a condus autoturismul fără a avea ceritificatul de înmatriculare original şi tichetul de asigurare, iar tânăra a primit o amendă 420 de lei.

Preţ de câteva ore, poliţiştii au împărţit zeci de amenzi. Printre şoferii ghinionişti, patru s-au ales cu dosare penale pentru conducerea sub influenţa băturilor alcoolice, iar unul pentru că nu avea permis auto.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite