Prinşi în flagrant cu ţigări de contrabandă: trei bărbaţi urmau să comercializeze peste 60.000 de ţigarete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jurul orei 8:45, poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Poliţia Sectorului 6, i-au prins în flagrant pe G. Ionel de 46 de ani, G. Dumitru de 42 de ani şi R. Ionuţ de 24 de ani, toţi din Bucureşti, care deţineau ţigarete de diferite mărci, fără timbre fiscale.

Infractorii au fost urmăriţi de către poliţişti, în Gara de Nord, unde aceştia descărcau nişte genţi dintr-un tren care tocmai sosise în gară, din Suceava. În momentul în care trenul a fost garat, o persoană necunoscută le-a înmânat celor trei mai multe genţi pe care aceştia le-au introdus în portbagajul autoturismului marca VW, deţinut de cei trei bărbaţi.

În continuare, cei trei s-au deplasat cu autoturismul în zona str. Zboina Neagră, sectorul 6, unde urmau să predea altor persoane pachetele de ţigări, în vederea introducerii pe piaţă şi a comercializării.

Astfel, gruparea de infractori urma să comercializeze 67.140 de ţigarete de diferite mărci, toate fără timbre fiscale eliberate de autorităţile române. Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la suma de 21.652 de lei. Ţigările au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia  Sectorului  6,  sub  aspectul  săvârşirii  infracţiunilor  de  deţinere  în  afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, nemarcate corespunzător şi contrabandă,  cu cei în cauză în stare de reţinere.

Flagrant surpriză

În timpul acţiunii întreprinse de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Sectorul 6, aceştia au surprins un bărbat care a încercat să fure patru minicontainere metalice din aluminiu, din incinta gării.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite