Taximetriştii lovesc din nou: un bărbat a fost prăduit de un şofer lacom cu tarife de Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un nou caz de înşelăciune a fost depistat de poliţişti. Un bărbat din Tulcea a încercat să ia un taxi din faţa Gării de Nord, dar a dat peste infractori care nu au ezitat să-l lase fără toţi banii.

Partea vătămată a relatat că, în jurul orei 9:30, în timp ce se afla în incinta Gării de Nord a fost acostat de către un bărbat necunoscut care s-a oferit să îl transporte cu taximetrul la domiciliul său din judeţul Tulcea sau la staţia maxi-taxi de la intersecţia străzilor Orhideelor cu Calea Plevnei, din sector 6.

Au urcat împreună într-un autoturism inscripţionat taxi, în care se mai afla un alt bărbat. După ce au ajuns la staţia de maxi-taxi, aceştia i-au pretins suma de 270 de lei pentru cursă şi taxa de bagaje. Bărbatul a  refuzat să le dea acestă sumă, pe care o considera exagerată.

Când a văzut că bărbatul nu se supune ordinului, taximetristul i-a smuls din mână suma de 50 de lei, iar celălalt bărbat suma de 220 de lei, după care au părăsit zona în trombă.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 i-au depistat pe cei doi suspecţi, care au fost identificaţi ca fiind N. C. de 34 de ani, din Bucureşti, taximetrist şi B. V. de 43 de ani, din Bucureşti, cunoscut cu antecedente penale. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cei doi infractori fiind reţinuţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite