Începe Târgul Naţional Imobiliar. Garsoniere la 21.000 de euro sau mobila gratis, doar weekendul acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekendul acesta va avea loc cel mai mare târg imobiliar al primăverii din Capitală. Pe aproximativ 2.200 metri din Sala Unirea din Casa Poporului vor fi amenajate standuri ale celor mai mari jucători pe piaţa imobiliară, a materialelor de construcţii şi sisteme dedicate caselor.

Târgul Naţional Imobiliar se va deschide vineri, 25 mai, ora 10.00, şi îşi va aştepta vizitatorii până duminică, la ora 16.00.

La târg vor participa 86 de instituţii financiare, principalele agentii imobioliare de pe piaţa naţională dar si dezvoltatori imobiliari.

Cei ce vor ajunge aici, vor putea studia ofertele unor ansambluri rezidenţiale prezentate în premieră. De asemenea, reprezentanţii dezvoltatorilor de spaţii imobiliare vor veni la acest târg cu oferte avantajoase pentru clienţii care sunt în căutarea unei case.

De asemenea, aici se vor găsi şi oferte de sisteme de încălzire a locuinţelor, aparate de filtrare şi purificare a apei din locuinţe şi multe alte produse destinate construcţiilor rezidenţiale.

Garsoniere în Bucureşti de la 21.000 de euro

Ofertele cele mai bune din cadrul Târgului Naţional Imobiliar, vin din sudul Bucureştiului unde o garsonieră la cheie, costă doar 21.000 de euro. Laţi dezvoltatori prezenţi la târg sunt dispuşi să mobilize integral apartamentul în cazul în care vă decideţi să cumpăraţi acel imobil.

Pe tot parcursul celor trei zile de târg, organizatorii au programat discuţii directe cu principalii jucători ai pieţei imobiliare din Capitală.

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite