De la garsoniere de 25.000 de euro şi pâna la vile în centrul Capitalei. În acest weekend are loc Târgul Imobiliar Project Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Imobiliar Project Expo este unul relativ nou pe piaţa care însă a reuşit să păstreze, chiar şi pe timp de criză, cele cinci ediţii organizate anual. Astfel, cea de-a treia ediţie de anul acesta va avea loc în acest weekend. Organizatorii anunţă oferte atrăgătoare şi preţuri foarte mici.

Târgul Imobiliar Project Expo va debuta vineri, la Sla Palatului, şi se va încheia duminică. Accesul publicului este permis vineri şi sâmbătă de la ora la 10.00 la ora 18.00 şi duminică, în intervalul orar 10.00 - 17.00. Intrarea este liberă.

"Ca de fiecare dată, organizăm pentru fiecare târg şi o serie de activităţi conexe care vor aduce un plus de promovare: târguri imobiliare online în paralel, conferinţe, spectacole, dar şi campanii de presă şi promovare indoor şi outdoor", anunţă organizatorii târgului pe site-ul oficial.

Aceşti susţin că la târg bucureştenii vor găsi locuinţe de orice tip, de la apartamente în orice sector al Capitalei, până la vile în centrul oraşului sau în localităţile limitrofe. Nu sunt uitate nici locuinţele de vacanţă, indiferent ca este vorba de litoral sau de zonele montane.

Oferta este pentru toate buzunarele. De la garsoniere la 25.000 de euro, şi până la vilele din nordul Capitalei pentru care vânzătorii cer câteva sute de mii de euro.

Iar cei care vor fi prezenţi la târg, vor beneficia de discounturi considerabile, indiferent de valoarea proprietăţii.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite