Cauți un job? Mergi în Pasajul Universității, unde vei găsi locuri de muncă pentru toate pregătirile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureștenii sunt așteptați la târgul „Good Jobs”, în perioada 26-28 martie, în Pasajul Universității din Capitală, unde vor găsi locuri de muncă pentru toate pregătirile și pentru toate vârstele.

„Good Jobs” se adresează tuturor categoriilor sociale, atât șomerilor, cât și celor deja angajați, atât celor experimentați, cât și celor fără experiență. Bucureștenii au șansa să își găsească un loc de muncă, indiferent de vârstă și de specializare. Evenimentul oferă oportunități de angajare pentru tinerii absolvenți, posibilități de reorientare profesională pentru adulți, cursuri de dezvoltare profesională și personal și soluții de inițiere în antreprenoriat.

Expozanții vor prezenta informații despre joburi, traininguri și internshipuri, despre cursuri de calificare sau recalificare profesională, despre modalitatea de obținere a unor atestate și despre programele lor de voluntariat.

Târgul de joburi se va desfășura în perioada 26-28 martie, între orele 11.00-19.00, în Pasajul Universității din Capitală, iar intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite