Târgul de ambarcaţiuni şi echipamente pentru sporturile de apă " Romanian Boat Show", deschis până duminică în Constituţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Constituţiei găzduieşte în acest weekend Romanian Boat Show. Organizatorii acestui eveniment au adus cele mai impresionante ambarcaţiuni disponibile în România. Timp de 5 zile, eleganţa si farmecul celor mai strălucitoare yachturi vor lua ochii celor care trec prin această zonă.

Expozanţii au venit cu ultimele modele de bărci dar şi cu echipamente pentru sporturile nautice. Din nefericire, vremea nu ţine cu ei, aşa că, cele 40 de yachturi de lux expuse la acest eveniment, sunt acoperite de prelate pentru a nu fi afectate de precipitaţii.

Cel mai scump yacht present la acest eveniment este o ambarcaţiune în valoare de 500.000 de euro care este mai mult o casă plutitoare. Ambarcaţiunea are o sufragerie, un dormitor, o baie şi o bucătărie şi poate ajunge la viteza de 23 de noduri pe oră.

Un model similar acestuia a fost vândut anul trecut la o expoziţie similară din Capitală.

De asemenea, la Romanian Boat Show este amenajat şi un stand al fundaţiei lui Ivan Patzaichin unde se poate găsi ambarcaţiunea creată de marele canotor roman denumită “canotcă”. Bărcile sunt realizate de meştei din Delta Dunării din lemn cu scaune din papură. Preţul acestei ambarcaţiuni porneşte de la 1.800 de Euro şi ajunge până la 5.400 de euro, în funcţie de dotări.

Tîrgul de yachturi şi ambarcaţiuni este deschis până duminică, iar preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite