O tânără de 18 ani, dispărută de o săptămână. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tudorache Sorina-Oana, o tânără în vârstă de 18 ani, a dispărut pe 25 mai, în jurul orei 10.00, dintr-o comună din județul Dâmbovița. Poliția Sectorului 6 solicită sprijinul bucureștenilor pentru a o găsi teafără.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 6, solicită sprijin în vederea depistării unei tinere, care, la data de 25 mai, în jurul orei 10:00, a dispărut dintr-o comună din judeţul Dâmboviţa, unde locuia fără forme legale şi nu a mai revenit până în prezent.

Tânăra se numeşte Tudorache Sorina-Oana, are 18 ani şi următoarele semnalmente: înălţime de 1,68 metri, greutate de 55 kg, ten deschis, ochi albaştri, faţă rotundă și păr negru.La data dispariţiei era îmbrăcată cu blugi şi tricou.



Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la tânăra dispărută, sunt rugaţi să anunţe Serviciul Dispecerat din cadrul Poliţiei Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112, sau să sune la numărul de telefon 021.311.20.21/ interior 29787

Tânăra se numeşte Tudorache Sorina-Oana și are 18 ani
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite