Cu maşina în bar, în centrul Capitalei. Un şofer vitezoman a lovit doi tineri care stăteau la o terasă din Piaţa Romană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri care se aflau la o terasă în central Capitalei au ajuns la spital după ce un vitezonam a intrat cu maşina scăpată de sub control direct în terasă.

Un şofer grăbit a ajuns cu maşina într-o terasă de pe marginea Bulevardului Lascăr Catagriu după ce a pierdut controlul maşinii în rondul din Piaţa Romană. Potrivit martorilor, şoferul a intrat cu viteză foarte mare în rond şi după ce a rupt doi copaci şi patru stâlpi de protecţie de pe marginea bulevardului a ajuns cu maşina în interiorul unei terase, unde a lovit doi tineri. 

Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Floreasca. Şoferul spune că din cauza asfaltului udat de angajaţii primăriei maşina sa a derapat la ieşirea din curbă şi astfel a ajuns cu maşina în terasă. Acesta a recunoscut că la momentul derapării, avea o viteză de 90 de kilometri pe oră. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe şofer cu etilotestul iar rezultatul a fost negative. pentru isprava sa, şoferul va fi anchetat penal pentru vătămare din culpă şi depăşirea vitezei legale într-o localitate.

Comisarul şef Gabriel Burcă de la Brigada de Poliţie Rutieră a precizat că " Şoferul a rupt doi copaci şi patru stâlpi de protecţie, apoi a pătruns pe trotuar unde a accidentat şi doi tineri." 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite