FOTOGALERIE Codul portocaliu a făcut ravagii în jurul Bucureştiului. Oraşul Pantelimon este aproape sub apă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oraşul Pantelimon de la periferia Bucureştiului a căzut victimă ploilor torenţiale din ultimele ore, zeci de case şi străzi fiind inundate. Specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au emis o averizare de cod portocaliu pentru 11 judeţe şi pentru Capitală, valabilă până vineri, 25 mai, ora 6.00.

În urma codului portocaliu emis de meteorologi pentru 11 judeţe din ţară şi pentru Capitală, mai multe oraşe au fost inundate. Oamenii s-au trezit cu apă în case chiar şi de jumătate de metru.

Străzile sunt blocate, pietonii şi maşinile nu mai pot circula pentru că acestea sunt acoperite cu apă. Canalizarea nu mai face faţă, iar pompierii intervin cu autospeciale pentru a elibera străzile şi casele din oraşele inundate.

În oraşul Pantelimon din judeţul Ilfov, oamenii, înarmaţi cu cizmele pentru ploaie, au început să arunce apa din curţi cu găleţile.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Oraşul Pantelimon inundat!


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi o avertizare de cod portovaliu de ploi abundente şi vijelii pentru 11 judeţe din ţară şi pentru Bucureşi, care este valabilă până vineri, 25 mai, ora 6.00.

Judeţele pentru care este valabilă avertizarea sunt Călăraşi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Bucureşti-Ilfov, Prahova, Galaţi, Vrancea, Suceava, Neamţ şi Bacău. Potrivit specialiştilor, cantităţile de apă pot depăşi şi peste 50 de litri pe metru pătrat.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite