Ieftinire la preţul călătoriei la metrou în cadrul unei promoţii. Află cât va costa o cartelă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călătoriile cu metroul vor putea fi achiziţionate cu mai puţini bani faţă de cât sunt în prezent, în cadrul unei promoţii lansate de MasterCard şi Metroerx şi care se va derula până pe data de 15 noiembrie 2012.

Călătoriile cu metroul vor fi mai ieftine, având preţul de 1,4 lei în loc de 2 lei, cât sunt în prezent, în cadrul unei promoţii lansate de MasterCard şi Metrorex şi care se va derula până pe data de 15 noiembrie 2012. Promoţia este valabilă pentru plăţile făcute direct la porţile de acces, cu cardurile bancare MasterCard PayPass şi Maestro PayPass.

Astfel, potrivit Agerpres, promoţia este valabilă pentru plăţile făcute direct la porţile de acces cu cardurile bancare MasterCard PayPass şi Maestro PayPass. Preţul promoţional, susţinut de MasterCard, este valabil în toate staţiile de metrou unde este acceptat PayPass - tehnologia contactless din Bucureşti.

"La doi ani de la start, harta locurilor care acceptă plăţi contactless cu MasterCard PayPass şi Maestro PayPass în Bucureşti se conturează tot mai clar, incluzând, pe lângă restaurante, farmacii şi hypermarketuri, marea majoritate a staţiilor de metrou, şi estimăm că până la sfârşitul anului să fie acoperite toate staţiile", a declarat Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE la MasterCard Europe pentru sursa citată.

Ultima scumpire la preţul călătoriilor a avut loc pe 4 august, preţurile actuale fiind următoarele: o cartelă cu 2 călătorii costă 4 lei, o cartelă cu 10 călătorii - 15 lei, abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii - 60 lei, abonamentul lunar cu 62 călătorii - 50 lei şi abonamentul de o zi - 6 lei.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite