Accident grav pe Bulevardul Kiseleff. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a încercat să traverseze printr-o zonă nepermisă de pe Bulevardul Kiseleff a fost accidentat grav în această dimineaţă. Bărbatul coborâse dintr-un autobuz şi, pentru că se grăbea, nu a mai ajuns la trecerea de pietoni din apropiere şi a traversat printr-o zonă nepermisă. 

Neatenţia l-a costat scump pe acest bărbat, deoarece un şofer care se deplasa dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf nu a mai avut cum să îl evite şi l-a lovit din plin.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias cu traumatisme craniene severe.

Şoferul maşinii care l-a accidentat pe bărbatul grăbit spune că nu a avut timp să reacţioneze deoarece bărbatul a sărit efectiv în faţa maşinii deşi semaforul arăta culoarea roşie pentru pietoni. Poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Cu toate acestea, pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Poliţiştii au deschis o anchetă la faţa locului pentru a stabili exact în ce imprejurări s-a produs accidentul

"Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că un autoturism care circula pe soseaua Kiseleff care circula dinspre Piaţa Presei către Arcul de Triumf a surprins un pieton care s-a angajat în traversare neregulamentară", a declarat comisar-şef, Gabriel Burcă, Brigada Rutieră pentru site-ul de ştiri Rtv.net

Bărbatul accidentat a fost transportat de urgenţă la Spitalul Elias cu traumatisme craniene grave dar medicii se declară extreme de rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite