Cum să te fereşti de şantajiştii din trafic. Vezi cum o grupare de infractori provoca accidente ca să câştige bani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de infractori a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru infracţiuni de şantaj şi distrugere. Bărbaţii provocau accidente intenţionat pentru ca mai apoi să ceară bani şoferilor pentru a nu depună plângere.

Procurorii au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpaţilor Nicolae Adrian, Ignat Marius, Jipa Ionuţ Alexandru, Radu Liviu Georgian, Duţă Cristian, Alexe Mirel Florin şi Berbec Nicuşor Gabriel sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi distrugere.

Astfel, în perioada decembrie 2011 - februarie 2012, inculpaţii au pus la punct un plan infracţional prin care urmăreau să obţină de la diverşi conducători auto sume de bani în mod injust.

Aflaţi în trafic, o parte dintre inculpaţi, permiteau părţilor vătămate ce conduceau autovehicule pe drumuri fără prioritate să iasă în artera cu prioritate, iar în acel moment interveneau alţi inculpaţi din grupare şi tamponau intenţionat autovehiculele conduse de către părţile vătămate.

Ulterior, invocând neacordarea de prioritate, infractorii le cereau victimelor diverse sume de bani, pentru a nu reclama aparenta tamponare la Serviciul de accidente rutiere uşoare.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sectorului 1.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite