Poliţiştii i-au luat în vizor pe parcagiii din Centrul Vechi şi au amendat 54 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza plângerilor tot mai dese înregistrate la Poliţia Capitalei, agenţii de la Poliţia rutieră şi cei de la Ordine Publică au întreprins o acţiune de amploare care îi viza pe toţi cei care pretend bani pentru un loc de parcare în apropierea Centrului istoric din Capitală.

Astfel, sâmbătă seară, poliţiştii au organizat o acţiune comună pentru a-i identifica şi sancţiona pe cei care cer bani pentru locurile de parcare din zona centrală. Deşi acţiunea a vizat doar zona Centrului Vechi al Capitalei, poliţiştii au reuşit să identifice şi să conducă la secţia de poliţie, 74 de perosane. Deşi profitorii care fac pe parcagii susţin că nu fac nimic ilegal, poliţiştii au dat amenzi în valoare totală de 140.000 lei pentru 54 de perosane.

În Bucureşti, majoritatea şoferilor se plâng de tupeul parcagiilor care nu se sfiesc să ocupe un loc de parcare abuziv, cu intenţia de a scoate bani de pe urma fricii şoferilor de a nu se trezi cu maşina zgâriată, murdărită sau chiar lovită.

Poliţia Capitalei sfătuieşte şoferii care decid să vină cu maşina în central Capitalei să nu mai încurajeze astfel de practici. Menţionând că astfel, întreţin o reţea mafiotă.

"Poliţia Capitalei recomandă şi solicită tuturor conducătorilor auto să nu mai dea bani acestor persoane, să nu mai încurajeze această activitate de parcare ilegală", a declarat Cosmin Zamfir, citat de rtv.net. Reprezentanţii poliţiei au declarat de asemenea că astfel de acţiuni vor fi intensificate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite