VIDEO Spărgători de case, prinşi imediat după furt. Află ce metodă foloseau infractorii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost reţinute pentru audieri de către poliţişti, după ce au fost prinse când sustrăgeau bunuri dintr-un apartament din sectorul 3. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale – Secţia 13, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, i-au urmărit pe cei trei infractori în perioada februarie – martie 2012.

Gruparea este compusă din A. Gheorghe, O. George şi H. Carmen, care acţionau pe linia furturilor din locuinţe. Modul de operare abordat de aceştia este „ruperea butucului“.

Astfel, în date de 3 martie 2012, oamenii legii i-au prins pe A. Gheorghe şi O. George, chiar când aceştia ieşeau dintr-un apartament pe care abia îl spărseseră.

Cei doi au sustras din locuinţă mai multe bunuri, printre care şi un laptop, două aparate foto şi o colecţie de ceasuri de mână. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 5.000 de lei.

La scurt timp, a fost reţinută şi H Carmen, care este acuzată că, în data de 29 februarie 2012, l-a urmărit pe proprietarul apartamentului şi ulterior le-a comunicat lui A. Gheorghe şi O. George.

Membrii Grupării îşi alegeau victimele din baruri de fiţe din Capitală. Cei trei frecventau aceste localuri şi puneau ochii pe clienţii care cheltuiau sume mari de bani, îi urmăreau, după care le spărgeau locuinţele.

De asemenea, oamenii legii îi bănuiesc pe cei trei de comiterea mai multor furturi din locuinţe comise pe raza Capitalei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Secţia 13, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi de complicitate la furt calificat, cu A.Gheorghe, O George şi H. Carmen în stare de reţinere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite