Bucureştenii, cu ochii spre cer: în acest weekend are loc Aeronautic Show

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6, în colaborare cu Asociaţia Aeronautică Română şi Agenţia de Paraşutism, îi aşteaptă pe bucureşteni, astăzi, începând cu orele 11.00, la Aeronautic Show, ce se va desfăşura pe Lacul Morii.

Aflat la cea de-a treia ediţie a Festivalului anual dedicat sporturilor aeronautice şi aeriene, Aeronautic Show 2012 aduce ca noutate primul şi singurul hidroavion din categoria S.E.P. din România.

Astfel, pe parcursul a peste trei ore, spectatorii vor avea ocazia să urmărească un spectacol Aeronautic în care legătura între aer şi apă se va face printr-o suprapunere elegantă a evoluţiilor nautice şi aeriene.

Un spectacol deosebit de acrobaţie aeriană şi nautică ce va încânta spectatorii va fi oferit şi de paraşutiştii Agenţiei de Paraşutism, consultant în domeniul aeronautic.

De asemenea, potrivit organizatorilor, tot ca o noutate, în cadrul celei de a doua ediţie a expoziţiei AeroNautic Expo 2012, spectatorii vor putea interacţiona cu profesioniştii.

Începând cu orele 14.00, după terminarea show-ului AeroNautic, Primăria şi Centrul Cultural European Sector 6 vor oferi bucureştenilor un spectacol susţinut de către Ansamblul Doina al Armatei, muzică de fanfară, exerciţii de Drill-Team, la care vor participa reprezentanţi ai regimentului 30 de Gardă Mihai Viteazu.

Cei care vor încheia seria spectacolelor din această sâmbătă pe Lacul Morii vor fi reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră care îşi vor încânta spectatorii cu exerciţii demonstrative de Arte Marţiale.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite