Viaţa de VIP internaţional. Cât plăteşte Sharon Stone pentru vila din nordul Capitalei unde va locui trei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vila de lux în care Sharon Stone (54 de ani) locuieşte timp de trei săptămâni, cât filmează la studiourile Castel pentru filmul "What About Love" alături de Andy Garcia, este situată într-un ansamblu rezidenţial din nordul Capitalei. Potrivit Libertatea.ro, preţul este pe măsura unui star internaţional.

5.000 de euro pe lună, atât este chiria pe care o plăteşte starul american, potrivit sursei citate. În acest imobil de lux Sharon Stone va sta alături decei trei copii ai săi, două bone şi iubitul actriţei, modelul Martin Mica (27 de ani). Preţul ar fi unul standard şi este cel afişat pe pagina oficială a complexului rezidenţial.

Preţul este pe măsură, având în vedere că vila are 650 mp, finisajele, baia, mobila şi aparatele electrocasnice sunt aduse din Italia, iar parchetul e din lemn masiv de esenţă rară. De asemenea, piatra e naturală, iar marmura e de cea mai bună calitate.

O casă cu cinci dormitoare, vila de lux dispune şi de o piscină. Întrgul complex este dotat cu o sală de fitness, o saună, un centru spa, un salon de înfrumuseţare, un restaurant şi o cafenea, toate la dispoziţia divei şi familiei ei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite