FOTOGALERIE Capitala ca la ţară: topul străzilor care n-au văzut niciodată asfalt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La buza sectorului administrat de primarul Marian Vanghelie adiacent cu Şoseaua Bucureşti Măgurele, peste 20 de străzi arată ca nişte uliţe dintr-un sat lăsat în voia sorţii.

Aici, grămezile de noroi, gropile adânci şi bălţile uriaşe au izolat accesul oamenilor care locuiesc pe străzi ca Herculane, Pecinisca, Toplet, Intrarea Bataşani. Astfel, cei mai mulţi îşi parchează maşinile la gura străzii şi continuă drumul spre casă încălţaţi cu câte două perechi de cizme sau cu pungi de plastic în picioare.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu unele dintre cele mai necirculabile străzi din Capitală!

image

Pe strada Herculane, locuitorii se plâng de felul în care arată strada şi de faptul că nimeni nu vine să asfalteze. "De cinci ani de zile ne chinuim, am făcut plângeri la primărie, dar nu ne-a auzit nimeni" explică unul dintre gospodari. Potrivit oamenilor din zonă, anul trecut s-au făcut lucrări de infrastructură pentru apă curentă şi canalizare, dar nimeni nu a venit să rezolve şi problema asfaltării.


image

CLICK imagini pentru fotogalerie!

Situaţia este similară şi pe celelalte străzi din apropiere. Curios este însă că, potrivit locuitorilor din zonă, străzile sunt declarate ca fiind asfaltate. Şi tot din acest motiv fiecare din străzile cu probleme este asfaltată pe o porţiune de 10 metri, exact cea vizibilă şi care dă în Şoseaua Bucureşti Măgurele.

Citiţi şi:
Noroi ca la ţară în centrul Iaşiului. Vezi cum înfruntă oamenii tranşeele FOTO

Pe lângă disconfortul creat care este un calvar pentru locuitorii din zonă, uliţele neasfaltate şi cu găuri uriaşe, blochează orice acces al vreunui maşini în cazul unei urgenţe. Ambulanţa, pompierii şi orice alt fel de utilaj de intervenţie le-ar fi practic imposibil să meargă pe aceste străzi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite