Violenţa în familie. Cum vorbeşte o bunică cu nepoţii ei: "Ce-ţi lipsea? Spumele? Bătaia? Fir-ai a dracului şi tu şi căţeaua ailaltă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bătrână din Sectorul 3 a fost filmată de un vecin în timp ce urla la nepoţii ei. Vecinii au încercat să depună o plângere în acest wwekend, dar poliţiştii nu au luat-o în considerare pentru că nu este "de competenţa lor", iar cei de la Proteţcia copilului nu au program în weekend. 

Potrivit Rtv, cei care au trimis înregistrarea în care se aud vociferările bătrânei în timp ce-i ceartă pe micuţi, a fost trimisă şi la autorităţi, dar fără vreun rezultat. Poliţia locală şi Poliţia comunitară susţin că nu intrăp în competenţa lor, iar uşile de la Direcţia pentru Protecţia Copilului erau închise întrucât nu au program în weekend.

De asemenea, conform sursei citate, micuţii trec prin acest calvar de peste doi ani de zile, timp în care părnţii nu ar ştii despre "bunicuţa teroristă". Părinţii nu sunt plecaţi din ţară, ci pur şi simplu nu cunosc situaţia de acasă şi scandalul la care sunt supuşi copiii lor în timpu zilei, când ei sunt la serviciu.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite