Circuitul motociclistului în evenimente: se deschide Salonul moto la Romaero, după Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A zecea ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB) va avea loc la Romaero în weekend-ul 21-22 aprilie.

Salonul moto de la Bucureşti împlineşte zece ediţii anul acesta, şi organizatorii promit motociclete, fete, concursuri pentru vizitatori, în primul weekend de după Paşte. Participanţii veterani la SMAEB anticipează deja prezenţa modelelor lansate în toamnă, pe forumuri.

Deşi vânzările reprezentanţilor oficiali de motociclete din România au scăzut la nivelul anului 2005, conform informaţiilor oferite de Info Moto, orice model nou prezent la salon va face să merite excursia în Bucureşti şi biletul de intrare, pentru albumul de poze al motociclistului pasionat, ediţia 2012.

Evenimentul va fi organizat în Hangarul 107 Vest la Romaero, şi va putea fi vizitat sâmbătă, 21 aprilie, între orele 11 şi 20, iar duminică în intervalul orar 10-18.30. Biletul de intrare va costa 10 lei.

SMAEB atrage tot ce mişcă pe două roţi: în paralel cu spectacolul motocicletelor se va desfăşura şi a III-a ediţie a Salonului de Biciclete şi Accesorii 2012, Expobike, în Hangarul 2. Intrarea aici va fi gratuită.

Demonstraţiile de acrobaţie „Stunt Show” vor avea loc de două ori pe zi, sâmbătă şi duminică. Tot pe pistă va avea loc Scooter Cup, concurs organizat anual de revista Scooterfun.

Motocicletele ţin capul de afiş la eveniment, dar posesorii nu sunt uitaţi nici ei, li se acordă chiar toată atenţia pe centimetru pătrat din lume la Tatoo Show. Salonul de tatuaje este la a treia ediţie şi va fi organizat, între motociclete, la Romaero, în acelaşi timp cu SMAEB.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite