Complexul Romexpo, băgat în insolvenţă de o agenţie de publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de comunicare Arsenoaiei şi Matasel Consulting a obţinut aplicarea măsurii de intrare în insolvenţă pentru centrul expoziţional Romexpo. Firma debitoare despusese la Tribunalul Bucureşti încă din 16 noiembrie anul trecut cererea de intrare în insolvenţă, iar judecătorii au admis ca fondată această cerere abia în 23 mai anul acesta.

În urma acestei decizii, firma Euro Insol a fost numită administrator judiciar al societăţii. În portofoliul acestei companii se mai regăsesc proiectele rezidenţiale Asmita Gardens şi Ibiza Sol sau companiile Uztel, RHS sau Servtrans.

Solicitarea deschiderii procedurii împotriva Romexpo a fost formulată datorită neplăţii unei creanţe de 181.603 lei, bani care reprezentau contravaloarea unor servicii de publicitate", a declarat Remus Borza, practician coordonator al firmei Euro Insol. 

Romexpo este incontestabil liderul industriei româneşti de târguri şi expoziţii, dispunând de 76.793 mp suprafeţe expoziţionale. În 2011 aici au fost organizate 150 de evenimente din care 40 de târguri şi expoziţii, evenimente la care au participat peste 140.000 vizitatori.

„Este o provocare şi o onoare pentru noi să administrăm unul dintre cele mai mari centre expoziţionale din Europa. Printr-un management adecvat şi adaptat noilor condiţii economice, sperăm să aducem compania pe profit încă din cursul acestui an. Să ne aducem aminte că în 2008 societatea înregistra un profit de aproape 26 milioane lei. Deci, există potenţial de creştere, iar dacă se iau măsuri de restructurare a activităţii, de redimensionare a organigramei şi a costurilor în general, rezultatele pozitive nu vor întârzia să apară”, a declarat Remus Borza, practician coordonator al Euro Insol.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite