Restaurantul de lux care a ars din temelii noaptea trecută era preferat de politicieni şi afacerişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa di David, restaurantul din Parcul Herăstrău care a ars în urma unui incendiu izbucnit duminică noapte, era frecventat de politicieni şi oameni de afaceri, fiind considerat un local de lux.

Incendiul a fost anunţat duminică noapte, în jurul orei 1.00, flăcările cuprinzând o suprafaţă de 600 de metri pătraţi din acoperişul restaurantului Casa di David, situat pe Şoseaua Nordului, vizavi de Ambasada Chinei. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de pilonii de metal care blocau accesul pe străzile din jurul restaurantului, dar şi de lipsa hidranţilor.

Nu au existat victime. Intervenţia a fost întârziată, pompierii fiind nevoiţi să taie cu flexul pilonii de metal pentru ca autospecialele să poată ajunge la locul incendiului.

„Pompierii sunt în continuare prezenţi la locul incendiului, pentru a căuta eventuale alte focare care ar putea reaprinde flăcările", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Vasile Daniel.

O echipă de la ISU Bucureşti urmează să stabilescă din ce cauză s-a produs incendiul. Pagubele nu au fost deocamdată evaluate.

Potrivit zf.ro, restaurantul de lux Casa di David este deţinut de un om de afaceri discret, Moni Meiţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite