A început campania electorală sub acoperirea IP-ului: Oprescu, făcut praf de postaci!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un articol publicat pe site-ul nostru a apăsat pe butonul roşu al postărilor de replici acide la adresa lui Sorin Oprescu, cele mai multe - fără o altă legătură cu materialul publicat decât tag-ul cu numele Primarului Capitalei.

Găleata cu replici s-a răsturnat la mai puţin de 5 minute de la publicarea online a articolului, în aproximativ 2 ore,  se înregistrau peste 60 de comentarii, publicate, în valuri, la intervale de 10-15 secunde, de la aceeaşi adresă. IP-ul hiperactiv aparţine furnizorului de internet Media sat, iar utilizatorul este din Buftea. Comentariile au cele mai diferite semnături, de la Vasilica, Dorel, Ginutza, la Ionela, Darius, Tiberiu sau Mario.

Mesajele, stocate într-o bază de date, sunt scoase de sub saltea şi reciclate pentru toate articolele găsite de activistul online care au printre tag-urile de identificare  „Sorin Oprescu”. Un comentariu aleatoriu ales din replicile la articol apare ca răspuns la 47 de materiale publicate online.

Mesajul:"in 4 ani de mandat a secat capitala de fiecare leuţ… a îngropat ratingul capitalei, străinii încep să ocolească investiţiile în centrul vechi, iar oamenii s-au săturat de-a dreptul de găinariile sale. Lasă-ne Oprescu!!!"  apare în comentarii la articole despre primar sau care au doar o legătura tangenţială, ca, de exemplu, un material despre lucrări la un drum.

Click aici pentru articolul care i-a băgat în priză pe hiperactivii online din Buftea: Căpuşele au năpădit şi parcurile, şi presa

Fără discriminare, fraza apare în toate pe toate site-urile de presă, indiferent dacă este vorba de Adevărul, Gândul, Realitatea TV, ghimpele.ro, Capital, Cotidianul sau Jurnalul Naţional, în total de 47 de ori.

Situaţia este similară şi pentru alte replici la articol, clonate în răspunsuri la materiale online ce au în comun tag-ul de identificare.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite