Red Hot Chilli Peppers ajung în scurt timp în România. Vezi ce program au, ce pretenţii şi ce vor cânta la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Red Hot Chili Peppers sosesc astăzi la Bucureşti
Red Hot Chili Peppers sosesc astăzi la Bucureşti

Rockerii de la Red Hot Chilli Peppers vor ajunge astăzi în România, la bordul unui avion privat, pentru concertul pe care îl vor susţine vinery seara pe Naţional Arena. Cei patru americani vor ateriza în jurul orei 18:00 pe Aeroportul Băneasa şi vor fi însoţiţi de familiile lor.

Membrii trupei au închiriat mai multe camere la diferite hoteluri de lux din central Capitalei pentru ei şi familiile lor. Concertul de mâine, de pe Arena Naţională, este inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You". Ei se află pentru prima oară în România. Pentru concertul programat mâine seară, sunt aşteptaţi aproximativ 45.000 de persoane mâine-seară pe „Arena Naţională". Ieri, mai puţin de 2.000 de bilete mai erau disponibile la tribune şi la peluze, dar şi acestea în număr limitat.

Tichetele pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

Cum se face accesul pe stadion

Dacă vor mai exista bilete până în ziua concertului, ele vor fi vândute la casele de biletecare vor fi montate în faţa intrărilor pe stadion, au anunţat reprezentanţii Emagic, organizatorii evenimentului. Accesul pe „Arena Naţională" pentru concertul Red Hot Chili Peppers de mâine- seară se va face începând cu ora 17.00.

Vor exista trei intrări pe stadion: pe Bulevardul Basarabia, pe strada Maior Coravu şi pe strada Pierre de Coubertin.  Posesorii de bilete în zonele Gazon, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces pe „Arena Naţională" pe la intrarea din strada Maior Coravu, posesorii de bilete în zona Gold Circle vor avea acces în locaţie pe la intrarea din strada Pierre de Coubertin, iar posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Pretenţiile superstarurilor

Membrii Red Hot Chili Peppers au cerut o cameră de relaxare în spatele scenei, care să fie aerisită, luminată natural şi să aibă draperii, covoare şi multe plante verzi.

Chad, toboşarul trupei, dar şi Antony, solistul au cerut în mod special, ca în spatele scenei, pe tot parcursul show-ului să aibă fructe şi legume de sezon, multe lumânări parfumate, bere fără alcool, apă şi cafea.

Trupa mai doreşte şi două cabine izolate fonic, în care Chad, toboşarul trupei şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta cu o oră înainte de show-ul de pe Arena Naţională unde vor cânta 21 de piese

Trupa Red Hot Chili Peppers este o adevarată legendă în muzica rock. Înfiinţat în urmă cu aproape 30 de ani, de Flea (chitară bas) şi Anthony Kiedis (solist), buni prieteni din copilărie, grupul californian Red Hot Chili Peppers a devenit unul dintre cele mai apreciate şi prolific nume al rockului anilor 1990.
Trupa a lansat până în prezent 10 albume, debutând cu "The Red Hot Chili Peppers" (1984) şi continuând cu "Freaky Styley" (1985), "The Uplift Mofo Party Plan" (1987), "Mother's Milk" (1989), "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "One Hot Minute", "Californication" (1999), "By the Way" (2002), "Stadium Arcadium" (2006) şi "I'm with You" (2011).

băieţii de la Red Hot Chili Peppers au vândut mai mult de 70 de milioane de discuri, câştigând de mai multe ori cu discul de platină, şi şapte premii Grammy.
Odată cu lansarea materialului discografic "I'm With You", al 10-lea album de studio din cariera grupului californian, Red Hot Chili Peppers au revenit în forţă pe scena muzicală, după o pauză de cinci ani şi după plecarea chitaristului John Frusciante.


Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite