Prostituate "sub acoperire": cinci femei îşi jefuiau clienţii după ce întreţineau cu ei relaţii sexuale contra cost

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane au fost jefuite de cinci prostituate care acţionau într-un apartament din Bucureşti. Femeile îşi furau clienţii în timp ce întreţineau relaţii sexuale contra cost cu ei.

În perioada ianuarie-martie 2012, poliţiştii din cadrul Secţiei 14 - Biroul de Investigaţii Criminale au documentat activitatea unui grup infracţional, care se ocupa cu prostituţia şi proxenetismul.

În urma cercetărilor, oamenii legii i-au depistat pe B. Alexandru, în vârstă de 31 de ani, şi B. Paul, în vârstă 26 ani, din Bucureşti. Aceştia puneau l-a dispoziţia mai multor prostituate apartamentul pe care îl deţin în sectorul 4, unde femeile acostau bărbaţi de pe stradă şi întreţineau relaţii sexuale contra cost.

Astfel, poliţiştii le-au identificat pe Ţ. Steluţa, C. Violeta, A. Ager, E. Cristina şi P. Doina, toate cinci prostituate.
Acestea sunt acuzate de următoarele fapte:

•    La data de 29 septembrie 2011, Ţ. Steluţa a fost prinsă de poliţiştii în timp întreţinea raporturi sexuale cu R. Sebastian, "favor" pentru care bărbatul a plătit 30 de lei.

•    De asemenea, Ţ. Steluţa a mai fost prinsă pe 6 ianuarie 2012, când a furat un telefon mobil din maşina lui B. Alexandru, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu acesta.

•    Şi C. Violeta a fost identificată de poliţiştii după ce i-a furat lui C. Alexandru din buzunar suma de 520 de lei, în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu acesta, în apartamentul lui celor doi membrii ai grupului.

•    La data de 18 februarie, U. Ionuţ a făcut plângere la Poliţie că, în jurul orei 3.00, în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu una dintre prostituate, în acelaşi apartament din sectorul 4, a fost jefuit de suma de 3.200 de lei pe care o avea în buzunar.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au efectuat percheziţii în apartamentul din sectorul 4, în data de 8 martie 2012, unde i-au găsit pe B. Alexandru, B. Paul şi Ţ. Steluţa, care au fost conduşi la sediul Secţiei 14 de Poliţie.

În timp ce oamenii legii îşi făceau treaba, la uşa apartamentului au apărut trei tineri, P. Viorel, C. Lucian şi, respectiv, V. Florin, care au povestit agenţiilor de poliţie că, în seara din 8 martie 2012, una dintre prostituate i-a acostat şi le-a cerut 60 de lei pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei. Aceştia au fost de acord şi au plecat, împreună cu femeia, către apartament.

După ce i-au dat banii, tinerii au fost invitaţi să aştepte în sufragerie, iar individa a fugit cu banii. În loc de relaţii sexuale contra cost, cum se aşteptau cei trei să se întâmple, au fost jefuiţi. La scurt timp, în sufragerie au apărut B. Alexandru şi B. Paul, care i-au gonit pe tineri, spunându-le că nu au ce căuta în acea locuinţă. 

În timpul percheziţiilor, Ţ. Steluţa se afla pe holul apartamentului, iar cei trei au recunoscut-o ca fiind cea care i-a jefuit.

În prezent, cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 14 de Poliţie – Biroul de Investigaţii Criminale. Cei şapte membrii ai grupului sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, prostituţie, furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Dintre cei şapte membrii, B. Paul, B. Alexandru şi Ţ. Steluţa sunt cercetaţi în stare de reţinere, iar C. Violeta şi P. Doina, în stare de libertate.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite