Weekend plin pentru micii bucureşteni. Vezi ce poţi face weekendul acesta în Bucureşti cu copilul tău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua tuturor copiilor este celebrată în Bucureşti prin mai multe evenimente dedicate celor mici. Aqua Park îşi deschide porţile pentru noul sezon, , un festival de zmeie va colora cerul, spectacol ecvestru pentru cei mici, evenimente cu sportivi celebri, spectacole, expozitii si ateliere in muzee şi mulă distracţie în marile centre comerciale vor anima Capitala, incepand de vineri, cu ocazia Zilei Copilului.

Vineri, incepand cu ora 11.30, in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti va avea loc cea de-a doua editie a primului festival international de zmeie din Romania - Black Sea Kite Festival.

De 1 Iunie va avea loc deschiderea Aqua Expo, in Parcul Herastrau, si un spectacol ecvestru, la Adapostul Tei Toboc, doua evenimente organizate de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPAB).

Vineri, accesul in cadrul expozitiei va fi gratuit pentru copii, iar pentru adulti biletul de intrare costa 27 de lei. Incepand cu 2 iunie, tariful pentru copii este de 23 lei, iar pentru grupurile organizate tariful este de 20 lei/persoana. Programul zilnic al expozitiei va fi de la ora 9.00-21.00. De asemenea, in perioada 1 - 5 iunie, ALPAB ofera plimbari gratuite cu vaporasul pe Lacul Herastrau.

Muzeul Ţăranului Român organizează de asemenea evenimente dedicate copiilor, vineri, între orele 10.00 şi 18.00. În incinta muzeului vor avea loc târguri de obiecte hand-made şi de jucării aduse de copii pentru schimb sau vânzare, expoziţii şi diverse ateliere.

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti" organizează, tot vineri, evenimentul "Satul de altădată prin ochii copiilor", începând cu ora 9.30. Cei mici, dar şi cei mari vor putea să afle câte ceva din tainele grădinăritului, să vadă o expoziţie de sculptură şi tapiserie cu tema "Jocuri de copii" şi pe cea de desene şi picturi ale copiilor care au participat la un concurs iniţiat de Muzeul Satului.

La Opera Nationala Bucuresti, va avea loc vineri seara spectacolul "Cenusareasa", marcand debutul unei intregi serii de productii pentru copii, prezentate pe tot parcursul lunii iunie: spectacolele muzical-coregrafice "Camera copiilor" de Modest Petrovici Musorgski (3 iunie), "Cutia cu jucarii" pe muzica lui Claude Debussy (9 iunie) si "Harap Alb" (16 iunie) si spectacolele de opera adresate celor mici - "Hansel si Gretel", dupa celebra poveste transpusa muzical de Engelbert Humperdinck (17 iunie), si "Flautul fermecat" de Wolfgang Amadeus Mozart (24 iunie).

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite