Şmecherie penală: un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce şantaja un medic pentru 12.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Secţiei 14 Poliţie, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi S.S.P.I.R. din cadrul Poliţiei Capitalei,l-au prins în flagrant pe un bărbat în timp ce lua bani de la un medic pe care îl şantaja de mai multe zile.

Totul a început pe 3 mai, când un medic din Bucureşit, în timp ce se afla în cabinetul său din sectorul 4, a fost lovit cu pumnul de către un individ necunoscut care a intrat peste el în cabinet. Motivul agresiunii a fost legat de efectuarea unei întreruperi de sarcină, pe care acesta a realizat-o concubinei bărbatului. Acesta îi reproşa că ar fi încălcat deontologia profesională în timpul operaţiei.

În aceeaşi zi, la scurt timp după producerea evenimentului, agresorul l-a sunat pe doctor şi i-a cerut 12.000 euro ca despăgubire, invocând aceleaşi motive. De asemenea, infractorul l-a ameninţat că, dacă nu-i va da banii, va recurge la violenţă. I-a mai spus, totodată, că va face publice filmările din timpul efectuării intervenţiei medicale în care medicul apare în ipostaze compromiţătoare, pe care acesta le-ar fi avut.

A doua zi, medicul i-a plătit agresorului 1.000 de lei, întâlnindu-se cu acesta la cabinetul medical. Bărbatul nu a cedat şi i-a  cerut  restul banilor până la 12.000 de euro. Solicitările telefonice s-au repetat mai multe zile până ieri, când partea vătămată a stabilit să se întâlnească astăzi pe un bulevard din sectorul 4, pentru a-i înmâna restul banilor, în schimbul cărora ar fi primit înregistrările.

De data aceasta însă, la întâlnire au participat şi poliţiştii care au aşteptat ca bărbatul să-i ia banii şi l-au arestat. Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi şantaj. Infractorul este reţinut.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite