Moarte suspectă, în Sectorul 1: un fost poliţist s-a spânzurat în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un fost angajat al Poliţiei Române a fost găsit noaptea trecută spânzurat în propria casă. Potrivit primelor informaţii, bărbatul avea aproximativ 50 de ani şi a fost găsit de către un apropiat. 

Trupul bărbatul de 50 de ani a fost găsit chiar de unul dintre nepoţii lui. Băiatul s-a alarmat atunci când unchiul său nu a mai răspuns la telefon şi s-a hotărât să meargă personal la casa acestuia.

Bărbatul care s-a sinucis a fost găsit în casa lui din Sectorul 1. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parechetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Cristina Radu, acesta era un poliţist pensionat. "Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit noaptea trecută, iar până în prezent nu se cunosc cauzele pentru care ar fi săvârşit acest lucru. Poliţistul pensionat nu avea copii, iar soţia lui murise cu ceva timp în urmă", a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro, procuroul Cristina Radu.

Aceasta a mai adăugat despre cazul bărbatului că este clasat la "moarte suspectă", fiind vorbade o sinucidere, iar în în acest moment există un dosar de cercetare pentru a stabili împrejurimile evenimentului.

Echipele de criminalişti şi medicii legişti au ajuns imediat la faţa locului. Aceştia urmează să facă autopsia cadavrului pentru a putea închide cazul.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite