Pistolarul cu BMW de pe Calea Moşilor a fost arestat. Află ce pedeapsă a primit teribilistul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care ieri dimineaţă a tras cu arma într-un taxi pe Calea Moşilor, pentru că cei doi şoferi s-au şicanat în trafic, a primit mandat de arestare. Acesta a fugit de la locul incidentului, însă a fost identificat şi prins de poliţişti.

Pistolarul cu BMW, care a împuşcat ieri dimineaţă un pasager aflat într-un taxi în zona intersecţiei Calea Moşilor cu strada Făinari,  a fost arestat preventiv pentru 15 zile. 

Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sector 2. Teribilistul a blocat taxiul în această zonă, după o ceartă în trafic, şi a început să-l îmbrâncească pe taximetrist. După ce s-au împins, nervos, şoferul BMW-ului a luat un pistol cu bile de cauciuc din maşina sa şi a spart geamul portierei stânga spate a taxiului şi a tras un foc către pasagerul aflat pe banchetă, după care a fugit de la locul incidentului.

Victima care se afla pe banchetă chiar în momentul în care s-a tras cu arma, s-a dovedit a fi chiar fratele taximetristului. În taxi se mai aflau şi soţia victimei, dar şi doi copii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, fratele taximetristului acuzând dureri minore în zona toracelui. De asemenea, acesta a refuzat ca echipajul SMURD să îi  acorde îngrijiri medicale. La scurt timp după incident, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe agresor. Arma cu care s-a tras în taxi a fost, de asemenea, găsită în bolid, însă s-a constatat că aceasta era deţinută legal.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite