Topul celor mai tari piscine din Bucureşti. Vezi cât costă o intrarea pe o zi sau abonamentul pe o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cum de aproape două luni Bucureştiul se coace zilnic la temperature de peste 35 de grade Celisius, mulţi dintre noi căutăm refugii unde să ne putem răcori, măcar pentru câteva ore. Cea mai la îndemână soluţie este, pentru cei mai mulţi, o vizită la una dintre piscinele sau ştrandurile din Capitală.

Fie că optăm pentru un ştrand cu mai multe bazine sau preferăm o piscină, vizita la una dintre aceste spaţii de agrement ne poate ajuta să îndurăm mai uşor căldura din oraşul sufocat de betoane. Bucureştenii care vor să emargă la o piscină, au de unde allege şi pentru o bălăceală de câteva ore trebuie să plătească un bilet de intrare cuprins între 12  şi 80 de lei.

Majoritatea piscinelor din Bucureşti sunt integrate în cluburi de agrement sau de întreţinere corporal unde mai putem beneficia de săli de fitness, aerobic, săli de forţă sau servicii spa.  De asemenea, cele mai multe astfel de centre oferă posibilitatea unui abonament lunar sau anual.

Pentru a avea acces la una dintre cele patru piscine din incinta complexului sportive Dinu Pescariu din apropierea lacului tei, trebuie să plătiţi 90 de lei pentru o zi sau puteţi opta pentru un abonament de 1.376 euro pe an care vă permite accesul şi la sala de fitness şi aerobic din incinta clubului.

Clubul IDM din zona Semănătoarea beneficiază de două piscine, iar pentru a avea acces la ele, trebuie să plătiţi 12 lei pe oră.

Bazinul Olimpic Lia Manoliu, situate pe Bulevardul Basarabia, pune la dispoziţia celor interesaţi un abonament lunar contra sumei de 210 lei care vă permite accesul la 12 şedinţe.

Pentru cele două piscine ale Clubului Daimon din zona Tineretului trebuie să plătiţi 40 de lei la intrare pentru o şedinţă dau puteţi opta pentru abonamentul de 130 Euro care vă va permite accesul nelimitat în incinta clubului.

Berry Fitness, un club sportiv cu o singură piscină, situat în zona Pantelimon din Bucureşti percepe o taxă de 50 de lei pentru o intrare şi pune la dispoziţia celor interesaţi un abonament foarte avantajos: 340 de lei pentru accesul nelimitat, timp de o lună.

Chiar în central Capitalei, în incinta Hotelului Intercontinental există o piscină pentru care trebuie să plătiţi 85 de lei pentru o zi.

Unul dintre cele mai populare bazine de innot din Bucureşti se află în incinta Clubului Sportiv Dinamo din Bulevardul Ştefan cel Mare. Aici va trebui să lăsaţi la intrare suma de 15 lei pentru o şedinţă sau contra sumei de 375 lei, beneficiaţi de acces nelimitat timp de o lună la baza sportivă.

Pentru piscina Orhideea Spa de pe Calea Plevnei trebuie să plătiţi 110 lei, aceasta fiind oferta de o zi a centrului, care include acces la piscină şi la fitness.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite