FOTOGALERIE Hobby periculos: doi pescari au cazut în apa rece sloi după ce gheaţa s-a rupt sub ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi care pecuiau la copcă pe lacul Pantelimon au căzut în apă după ce gheaţa s-a rupt sub greutatea acestora. Incidentul a provocat panică, iar ceilalţi pescari şi-au strâns undiţele şi au fugit de pe lac.

"Ieri, la ora 14.00, s-a primit un apel prin serviciul de urgenţă 112 prin care se anunţa că pe lacul Pantelimon a avut loc un incident cu doi pescari care au căzut în apa îngheţată", a explicat pentru bucuresti.adevarul.ro Daniel Vasile, purtător de cuvând în cadrul ISU.

Cei doi bărbaţi se aflau pe lacul Pantelimon la aproximativ 150 de metri depărtare de mal. Iniţial, gheaţa s-a rupt sub un singur pescar, care a căzut în apa rece sloi.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu salvarea pescarilor căzuţi în apa rece sloi!

image

Când a observat ce s-a întâmplat, un alt pescar din apropiere a sărit în ajutorul bărbatului scufundat, însă, în timp ce încerca să-l scoată, gheaţa s-a rupt şi sub acesta.

Speriaţi de incident, ceilalţi pescari aflaţi pe lac şi-au strâns undiţele şi au fugit pe mal, de unde au telefonat la 112.

La faţa locului s-au prezentat scafandrii de la  Grupului Special de Salvatori din cadrul ISU Bucureşti care i-au sos din apă pe cei doi bărbaţi. După ce i-au adus pe mal, acestora li s-a acordat primul ajutor, după care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite