Evaziune fiscală de peste 500.000 de euro cu bijuterii. Poliţiştii fac 14 percheziţii la cunoscutul lanţ de magazine Cellini, din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această oră, Poliţia Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor - Sector 6, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, face 14 percheziţii în Bucureşti, la sediile sociale şi punctele de lucru a două societăţi comerciale ce au ca domeniu de activitate vânzarea de bijuterii şi ceasuri.

Ofiţerii de investigare a fraudelor au date şi informaţii că, în activitatea comercială a celor două societăţi, nu au fost înregistrate în evidenţele contabile toate operaţiunile efectuate, cu scopul de a se sustrage de la plata impozitelor.

Mai mult, se verifică dacă unii angajaţi ai societăţilor ar avea înscris în cărţile de muncă un salariu minim, în timp ce, în realitate, ar fi remuneraţi cu sume mai mari, tot cu scopul de a se sustrage de la plata impozitelor.

Prejudiciul adus bugetului de stat este de aproximativ 250.000 de euro.

Brandul Cellini a fost adus pentru prima dată în România în 1999 de firma Sodo Migliori Romania, filială a societăţii Sodo Migliori Srl. având o experienţă de peste 120 de ani în domeniul bijuteriilor.

Potrivit informaţiilor oferite de site-ul oficial al companiei, primul magazin a fost deschis în septembrie 1999, în Complexul Comercial Mall din Vitan. Reţeaua Cellini împreună cu colaboratorii însumează 16 magazine.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite