Adrian Năstase a fost mutat astăzi din spitalul Penitenciarului Rahova în Penitenciarul Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a fost mutat astăzi din Spitalul Penitenciarului Rahova înapoi în Penitenciarul Jilava. El a stat câteva săptămâni în spital pentru că s-a plâns de starea sa de sănătate. Comisia de medici a stabilit ca este apt de a fi încarcerat într-o celulă normală.

Potrivit Realitatea TV, informaţia a fost obţinută pe surse şi asta pentru că reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au fost rugaţi de către fostul premier să nu divulge niciun fel de informaţii legate de starea sa de sănătate sau localizarea sa.

Adrian Năstase a fost adus la Spitalul Penitenciarului Rahova după ce a acuzat mai multe probleme la starea sa de sănătate şi a cerut să fie consultat de medici. Acesta susţinea că nu este apt de a fi încarcerat într-o celulă normală cu alţi deţinuţi.

O comisie de medici a analizat toate simptomele de care acesta acuza că suferă. Năstase a fost supus mai multor analize suplimentare, după care medicii au ajuns la concluzia că nu există niciun impediment în mutarea fostului premier într-o celulă normală.

Adrian Năstase a fost mutat astăzi la Penitenciarul Jilava unde îşi va ispăşi sentinţa de doi ani de zile în regim semideschis. Regimul semideschis, potrivit legislaţiei în vigoare, presupune că deţinutul se poate deplasa, nestingherit, în interiorul penitenciarului şi poate presta activităţi educative.

Mai mult decât, potrivit sursei citate, deţinutul încarcerat în regim semideschis poate fi scos la muncă, în afara penitenciarului, dar sub pază.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite