Trafic restricţionat în zona pasajului Pipera. Vezi rutele ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la Pasajul Pipera au intrat pe ultima sută de metri. Asăzi, traficul a fost restricţionat în zona pasajului pentru finalizarea lucrărilor.

În scopul realizarii unor lucrări la Pasajul denivelat superior Pipera, se va închide circulația pe locala nord-estică a pasajului, între Str.Barbu Văcărescu și începutul rampei estice a pasajului, se arată în comunicatul de presă remis de Primăria Capitalei.

Restricția de circulaţie se aplică începând cu 20.04.2012, ora 24:00  până la 25.04.2012, ora 24:00.

Primăria sfătuieşte soferii să folosească ca rută alternativă Șos.Petricani și traseul Pipera-Tunari – Str. Erou Iancu Nicolae.

Deşi Pasajul Pipera ar fi trebuit înaugurat încă de la sfârșitul anului trecut, deschiderea pasajului a suferit nu mai puţin de cinci amânări. Ultimul termen înaintat de oficialii din primărie era 15 aprilie însă, nici acest termen nu a fost respectat deşi lucrările la pasaju au fost finalizate. Constructorii încă lucrează la amenajările de la sol. Reprezentanții municipalității spun că întărzierile au fost cauzate și de cei de la Enel care nu au finalizat lucrările cu rețelele electrice.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite