VIDEO Ce-şi doresc membrii formaţiei Red Hot Chili Peppers înainte de concertul de la Naţional Arena: meditation room

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Membrii formaţiei Red Hot Chili Peppers au anunţat organizatorii evenimentului care va avea loc pe 31 august pe stadionul Naţional Arena, că îşi doresc o cameră de relaxare de unde nu trebuie sa lipsească masuţa de cafea, apă plată, berea fără alcool şi lumânările parfumate.

Membrii Red Hot Chili Peppers vor să fie în formă maximă la Bucureşti, drept urmare staff-ul trupei a solicitat organizatorilor să asigure în zona backstage o cameră de relaxare în care Anthony, Flea, Josh şi Chad să se poată destinde înaintea show-ul de pe Arena Naţională.

Situată în backstage, aproape de dressing-ul artiştilor, acest "meditation room" nu trebuie să fie sub nicio formă de culoare albastră, însa trebuie să fie cât mai aerisita, luminată natural şi amenajată cu draperii, covoare şi numeroase plante verzi.

Din această încăpere nu trebuie să lipsească o măsuţă de cafea, apă plată, berea fără alcool, lumânările parfumate, boluri cu fructe şi legume de sezon, brânzeturi şi prăjituri de orez.

Pe lângă această cameră destinată exclusiv relaxării înainte de concert, trupa mai doreşte două cabine separate, izolate fonic, în care Chad Smith, toboşarul trupei, şi solistul Anthony Kiedis să poată repeta în voie cu o oră inainte de show-ul de pe Arena Naţională.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, fiind inclus în turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, "I'm With You". Ultimele bilete disponibile în tribune ţi peluză mai pot fi achiziţionate atât online, de pe www.MyTicket.ro, cât şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 155 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite