FOTO Bucureşteni, la arme! S-a deschis BSDA 2012, cea mai mare expoziţie de armamente şi echipamente militare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia de armament şi sisteme de apărare Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), aflată la cea de-a patra ediţie, şi-a deschis astăzi porţile. Evenimentul se întinde pe trei zile şi este o ocazie perfectă pentru curioşi să cunoască despre o industrie de mii de miliarde de euro.

Expoziţia, organizată de TNT Productions, Inc. cu sprijinul Ministerului Apărării Naţionale al României şi al Ambasadei SUA, reuneşte peste 180 de firme din 20 de ţări.

BSDA 2012 urmăreşte, ca şi în ediţiile anterioare, identificarea unor oportunităţi şi soluţii de cooperare atât în producţie, cât şi în domeniul afacerilor, contribuind la promovarea industriei româneşti de apărare pe plan internaţional.

CLICK pentru a vedea imagini de la expoziţie!

image

Totodată, expoziţia încearcă să faciliteze o mai mare deschidere a industriei româneşti de apărare către piaţa internaţională, prin cooperări cu firme de prestigiu şi producători consacraţi în domeniu, pentru realizarea compatibilităţii şi interoperabilităţii tehnicii din dotare cu cea a forţelor armate ale statelor memebre NATO şi UE.

MApN participă la expoziţie cu zece standuri proprii, aparţinând Departamentului pentru armamente, Statului Major al Forţelor Terestre, Statului Major al Forţelor Navale, Statului Major al Forţelor Aeriene, Agenţiei de Cercetare pentru Tehnică şi Tehnologii Militare, Direcţiei Topografice, Academiei Tehnice Militare şi Editurii Militare.

Vizitatorilor le sunt prezentate, începând de astăzi, tehnica şi armamentul din dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratului General de Aviaţie.

Pe durata BSDA 2012 vor avea loc demonstraţii ale Ministerului Apărării, ale Ministerului de Interne şi Serviciului Român de Informaţii.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite