Trafic cu migranţi în apropierea Capitalei: doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru că au încercat să scoată din ţară doi sirieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, după ce au încercat să scoată ilegal din România doi sirieni. Străinii solicitaseră azil în România.

Cei doi au încercat să-i scoată din ţară pe sirieni prin punctual de Trecere a Frontierei Urziceni, potrivit Poliţiei de Frontieră.

De asemenea, sirienii sunt şi ei cercetaţi pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei şi fals privind identitatea. Aceştia au prezentat poliţiştilor de frontier documente de identitate româneşti false, conform comunicatului remis de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Mai exact, documentele prezentate de cei doi străini nu aveau elementele de fond ale unor documente. autentice, iar această ilegalitate a fost sezisată la controlul efectuat de agenţii de la Frontieră.

„În urma verificărilor s-a stability că cei doi bărbaţi care s-au legitimate cu documentele în cauză sunt de fapt cetăţeni sirieni, în vârstă de 18 şi 33 de ani“, se arată în comunicatul IGPF.

Cei patru inenţionau să părăsească România într-un autoturism marca Logan. Aceştia au fost prinşi joi dimineaţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite