Un angajat al Metrorex, în stare foarte gravă din cauza băuturii. Bărbatul a căzut pe scările staţiei de metrou Grozăveşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani se află în stare foarte gravă, pentru că a căzut pe scările staţiei de metrou Grozăveşti. Acesta era un angajat al Metrorex.

Un echipaj al Ambulanţei Bucureşti – Ilfov s-a  prezentat la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului.

Până la sosirea echipajului, un medic care se afla pe peron i-a acordat primul ajutor angajatului Metrorex, care, în acest moment, se află în stare foarte gravă.

„Pacientul a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală, unde se află în stare foarte gravă. Acesta a făcut stop cardio-respirator“, a declarat Alis Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti – Ilfov.

Alis Grasu a menţionat faptul că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex a declarat pentru bucuresti.adevarul.ro că încă nu se ştie sigur dacă este vorba despre un angajat al companiei. "Vom face cercetări să aflăm despre cine este vorba. Până în acest moment ştiu doar că unui om i s-a făcut rău în staţia de metrou şi că a fost chemat un echipaj al Ambulanţei Bucureşti - Ilfov, care l-a resuscitat. Vom afla cine este bărbatul ajuns la spital şi vom încerca să-l ajutăm cum putem", a spus Udrişte.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite