Vreme de plaja în Capitală, la începutul săptămânii. Află cand se răcorește și când vin ploile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna octombrie, bucureștenii de bucură de adevărate zile de vară, temperaturile fiind deosebit de ridicate pentru această perioadă a anului. Cu toate acestea, de la mijlocul săptămânii, locuitorii Capitalei vor fi nevoiți să își pregătească umbrelele.

Meteorologii prognozează că vremea se va menține deosebit de caldă la începutul acestei săptămâni. Luni, 1 octombrie, cerul va fi senin, iar vântul va sulfa slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius, minima de astăzi fiind de 14-16 grade Celsius. 

Marți, 2 octombrie, temperaturile vor scădea ușor cu 1-2 grade Celsius. Așadar, maximele vor atinge 28-29 de grade Celsius, iar bucureștenii se vor bucura de o zi frumoasă, cu cer senin și soare puternic. Specialiștii meteo nu prevăd șanse de precipitații.

Miercuri, 3 octombrie, temperaturile maxime vor atinge 27 de grade Celsius. Totodată, vremea va deveni instabilă pe alocuri, iR meteorologii anunță că sunt șanse să plouă slab.

Joi, 4 octombrie, vremea se va mai răcori, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 24 – 25 de grade Celsius. De asemenea, instabilitatea climatologică se va accentua, fiind posibile averse.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite