Traian Gherasim îi ia apărarea fiului său: denunţătorul este un agent provocator, un avocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul procuror general adjunct Traian Gherasim a declarat astăzi, după procesul la care Curtea de Apel Bucureşti judecă propunerea de arestare preventivă a fiului acestuia, că denunţătorul este un avocat care a intermediat "neonest" relaţia dintre Andrei Gherasim şi omul de afaceri Nikolaus Mann.

Controversatul om de afaceri bănăţean Nicolae Mann a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA şi a fost prezentat Curţii de Apel București cu propunerea de arestare preventivă. Alături de Mann a mai fost reținut și avocatul Andrei Gherasim.

"Din câte cunosc eu, sunt lucruri de lămurit cu acest denunţător, care este un agent provocator. Este cel care a intermediat relaţia fiului meu cu omul de afaceri, într-un mod neonest. Intermediarul este un avocat", a spus Traian Gherasim.

Fostul procuror general adjunct a mai spus că nu cunoaşte nimic despre relaţia lui Andrei Gherasim cu Nikolaus Mann, însă, din câte ştie el, aceasta ar fi una "destul de recentă".

Gherasim crede că fiul lui a fost înscenat şi că este nevinovat. "A fost şocant, ca părinte, când am aflat că fiul meu se află într-o situaţie dramatică. Cred în nevinovăţia lui, şi ca părinte, şi ca profesionist, şi sper să se dovedească acest lucru", a mai spus Traian Gherasim.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB) urmează să se pronunţe, în cursul zilei de azi, dacă inculpaţii vor rămâne în arest preventiv pentru 29 de zile.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează cercetări penale faţă de inculpaţii Nikolaus Mann, pentru cumpărare de influenţă, şi Andrei Gherasim, avocat în cadrul Baroului Bucureşti, pentru trafic de influenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite