Culmea tupeului: polițiștii au prins un tânăr care conducea beat o mașină furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenții de poliție din Capitală au prins în această dimineață un tânăr de 24 de ani care conducea în stare de ebrietate un autoturism marca BMW. Oamenii legii au aflat în scurt timp că mașina era furată din localitatea Măgurele, a declarat Ioana Stancu, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră.

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe P. Ionuț în timp ce se afla la volanul unui BMW sub influența băuturilor alcoolice. Agenții l-au oprit pe tânăr în această dimineață, în jurul ore 01.00, după ce au fost informați de Dispecerat că șoferul cu pricina conducea haotic prin București.

Oamenii legii au oprit în trafic autovehiculul pe strada Drumul Sării și au constatat că șoferul era un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Olt, care a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Proprietarul și-a recuperat mașina

Polițiștii din localitatea Măgurele au aflat de acest caz și au anunțat Brigada Rutieră că mașina condusă de tânăr era furată. Cu puțin timp ca șoferul să fie prins, T. Loredana, proprietarul autoturismului, depusese plângere pentru furtul mașinii la secția de poliție din Măgurele.

Femeia a venit în această dimineață la București și și-a recuperat autovehiculul marca BMW. Agenții continuă cercetările pentru a stabili cum a ajuns mașina în posesia lui P. Ionuț.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite