Târgul Mărțișorului 2012: copiii cu handicap și bătrânii au lucrat manual mici cadouri de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Venirea primăverii este sărbătorită la Palatul Copiilor din Capitală, în perioada 24 februarie-1 martie, prin organizarea „Târgului Mărțișorului 2012. Dezbracă-te de iarnă la Palatul Copiilor!“, unde copiii și bătrânii nefavorizați vor expune mărțișoare lucrate manual.

În cadrul expoziției, copiii cu handicap şi bătrânii beneficiari de servicii sociale din sectorul 6 vor avea ocazia să expună şi să comercializeze micile cadouri pe care le-au lucrat manual. Pentru evenimentul care începe chiar de Dragobete, micii şi marii artişti au pregătit mărţişoare, sporul casei, dar și obiecte din lut, sticlă sau ceramică.

Evenimentul face parte din programul de terapie prin artă inițiat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în beneficiul copiilor cu handicap şi a bătrânilor defavorizaţi social.

Prin implicarea acestor categorii sociale în activităţi creative se urmăreşte dezvoltarea aptitudinilor lucrative, a atenţiei şi a imaginaţiei, dar şi creşterea respectului de sine, factor indispensabil în procesul de reintegrare socială.

Târgul se desfășoară în perioada 24 februarie-1 martie, între orele 10.00-21.00, la Palatul Copiilor, iar intrarea este liberă.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite