Petrecere marca Vanghelie de 1 Mai: edilul pregătește mare chef în Parcul Izvor, dar înlocuiește micii și berea cu un „concert extraordinar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, i-a invitat pe bucureșteni la binecunoscuta petrecere de 1 Mai din Parcul Izvor organizată de PSD. Edilul a renunțat la mici și bere de această dată, ademenindu-i pe alegători cu un „concert extraordinar”.

Edilul a explicat că petrecerile cu mici și bere au fost scoase din program, după venirea lui Victor Ponta la conducerea PSD. Cu toate acestea, Vanghelie nu renunță la renumitele sale chefuri și le oferă bucureștenilor muzică în loc de mâncare și băutură.

„De 1 Mai o să organizăm un concert unde vom invita toți bucureștenii la un concert extraordinar în Parcul Izvor unde vor veni toți cei care vor să fie alături de noi să petrecem acolo de 1 Mai”, a spus Marian Vanghelie, șeful de campanie al PSD pe București, potrivit gandul.info. 

”Fără mici și fără bere, ca să nu ma mai întrebați dumneavoastră. Nu ați înțeles că acesta este noul mesaj: fără mici și fără bere? Nu cred că se vor plictisi bucureștenii. Sunt foarte mulți tineri care vor să asculte o muzică bună", a lămurit Vanghelie de ce s-a renunțat la mult apreciații mici.

Primarul estimează ca la evenimentul din Parcul Izvor vor participa între 30.000 și 40.000 de persoane. „Le promitem că, după campanie, vom face și cu mici și bere, dar după campanie, ca să nu se înțeleaga greșit, că noi îi chemăm pentru mici și bere”, a adăugat Marian Vanghelie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite