PR-ul formaţiei: toboşarul neamţ nu a avut nici o colaborare cu Mandinga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PR-ul formaţiei Mandinga infirmă ştirile apărute astăzi în presă legate de colaborarea cu Grusa Mirko. Aceştia declară că toboşarul nu a colaborat niciodată cu trupa Mandinga şi nici nu a participat alături de ei la Eurovision.

Iată mai jos comunicatul emis de Raluca Neagu, PR & Marketing Manager din cadrul Cat Music:

Atât managementul Mandinga, cât şi casa de discuri, susţin faptul că formaţia care va reprezenta România la Eurovision 2012 nu are nicio legătură cu persoanele arestate marţi seara de DIICOT pentru trafic de droguri, printre care şi toboşarul Grusa Mirko.

Surse judiciare au afirmat că Grusa Mirko ar fi declarat că este toboşar al trupei Mandinga şi că a colaborat cu aceştia în trecut, cât şi pentru Eurovision, însă acest lucru este neadevărat, el nefiind în niciun fel implicat în acest proiect.

O dovadă clară care vine în susţinerea Mandinga este prezenţa în seara de sâmbătă, 10 martie, a toboşarului Grusa Mirko la un concert susţinut de trupa Cortez - al cărui membru oficial este de aproximativ două luni - într-un club din Capitală, chiar în timpul finalei Eurovision.

Mandinga nu doreşte să se asocieze în niciun fel cu acest scandal şi îi invită pe fani să nu se lase influenţaţi de ştiri care nu prezintă dovezi concrete.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite