Răzbunarea chirurgului condamnat de malpraxis: a apelat la nişte detectivi particulari care l-au urmărit pas cu pas pe fostul pacient. Vezi ce au aflat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurgul Traian Romeo Ursu de la Spitalul "Foişor" s-a ambiţionat să îşi facă singur dreptate după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare şi la plata a 500.000 de euro pentru că ar fi nenorocit un om.

Astfel, potrivit ProTv, doctorul Ursu susţine că ceea ce s-a intamplat în 2005, atunci cand l-a operat pe bărbat pentru a-i rezolva o dublă hernie de disc, şi s-a soldat cu un incident ce a dus la secţionarea unui vas important de sânge, nu a fost altceva decat un nefericit accident. Iar pentru a susţine teoria lui a apelat la detectivi particulari care l-au urmărit pas cu pas pe fostul pacient. Acum, doctorul susţine că respectivul merge fără probleme şi că el este nevinovat. 

Imaginile au fost surprinse în urmă cu două săptămâni în cartierul Cotroceni şi îl înfăţişează pe fostul pacient al doctorului Traian Romeo Ursu, renumit specialist în chirurgie spinală de la Spitalul de Ortopedie "Foişor".

Doctorul susţine că este dovada pe care o aşteaptă de ani de zile ca să dovedească, spune el, impostura celui care l-a acuzat de malpraxis şi care a şi provocat condamnarea sa la un an de închisoare cu suspendare. Doctorul Ursu se luptă de ani de zile să îi convingă pe judecători că este nevinovat şi să susţină că fostul pacient e mai puţin afectat de cât pare.

Miza acestui caz nu este doar cariera doctorului Romeo Traian Ursu, ci şi vistieria Spitalului de Ortopedie Foişor. Justiţia a stabilit că fostul pacient să fie despăgubit cu o jumătate de milion de euro. Sursa citată mai precizează că imaginile filmate recent au fost trimise deja procurorilor pentru a redeschide întregul caz, iar vestea l-a iritiat la culme pe bărbatul care nu s-a sfiit să-şi arate urmele incidentului chirurgical de acum 7 ani.

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite