Semn de solidaritate: Teatrul Mic din Capitală şi-a suspendat activitatea în semn de doliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În semn de doliu, reprezentanţii Teatrului Mic din Capitală, teatru unde regizorul Florin Călinescu este director, a decis să-şi suspende spectacolele programate pentru 24 şi 25 aprilie.

Actorul Florin Călinescu trece, în aceste zile, prin momente foarte grele, după ce a aflat că fiul său cel mic, Luca Călinescu, s-a sinucis luni, în timp ce se afla în străinătate. Luca Călinescu, în vârstă de 24 de ani, se afla la Praga, unde filma un proiect cinematografic, un scurt metraj. Fiul cel mic al lui Florin Călinescu era asistent de producţie, iar în ultimul timp era depresiv.

Echipa de la Teatrul Mic din Bucureşti, teatrul unde Florin Călinescu este director, a decis să suspende spectacolele programate pentru ultimele două zile.

Iată mesajul postat pe site-ul oficial al teatrului: "Colectivul Teatrul Mic îşi exprimă regretul pentru plecarea prematură dintre noi a lui Luca Călinescu. Gândurile noastre calde se îndreaptă acum către familia îndoliată, alături de care suntem în această cumplită încercare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! În semn de doliu, spectacolele programate în 24 şi 25 aprilie, se suspendă."

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite