Străinii ne iau doctorii. Sute de medici şi asistenţi medicali ar putea pleca din ţară pentru salarii de 5.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de oferte de locuri de muncă pentru medici şi asistenţi medicali în ţări precum Marea Britanie, Germania sau Franţa cu salarii de până la 5.000 de euro vor fi prezentate în perioada 29 septembrie-10 octombrie, în Bucureşti şi în alte şapte judeţe.

Pe lângă oferta de locuri de muncă, participanţilor le sunt pregătite şi seminarii gratuite, înregistrare de Video CV-uri şi postarea lor pe cea mai mare platformă de locuri de muncă din domeniul medical, dar şi consultanţă directă de la recrutori.

Cea de-a 12-a ediţie a MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical şi farmaceutic, aduce pentru medicii şi asistenţii medicali români locuri de muncă în Marea Britanie, Germania, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte ţări.

Târgul de locuri de muncă va fi organizat în Bucureşti şi în oraşele Sibiu, Braşov, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare şi Timişoara.

În cadrul târgului de toamnă, vor fi organizate şi seminarii de limbi străine pentru cunoaşterea terminologiei medicale şi pentru sfaturi practice pentru adaptarea la munca în străinătate.

Târgurile de locuri de muncă vor fi organizate în: Bucureşti, la Ramada Majestic Hotel (29 septembrie), Braşov, la Hotel Ambient (30 septembrie), Sibiu, Hotel Ramada (1 octombrie), Târgu Mureş, la grand Hotel (2 octombrie), Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome (2 octombrie), Oradea, la Hotel Ramada (3 octombrie), Baia Mare, la Hotel Mara (9 octombrie) şi Timişoara, la Hotel Timişoara (10 octombrie).

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite