Probleme pentru Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu“: plouă până şi în biroul directorului. Conducerea se plânge că nu are bani să repare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul Sportiv Naţional „Lia Manoliu“ este împânzit, în prezent, de vase, borcane şi ligheane în care se strânge apa care curge din tavan, după ce, weekend-ul trecut, arena a găzduit Campionatele Naţionale indoor.

Întreg complexul sportiv este aproape în paragină iar conducerea se plânge că nu are bani să repare stricăciunile. În prezent, nu plouă doar în sala de atletism sau cea a bazinului de înot, ci şi în biroul directorului, scrie gsp.ro.

"Şi în bazinul acoperit, şi în cel de sărituri au apărut în ultimele zile infiltraţii. Sînt clădiri cu acoperişul plat, pe care s-a acumulat multă zăpadă", a explicat Cătălin Timofte, şeful celei mai mari baze sportive din ţară.

Acesta susţine că din momentul în care va primi bani de la Autoritatea Naţională pentru Sport, primele reparaţii vor fi făcute la sala de atletism.

"În 2010 am primit zero lei pentru investiţii capitale. În 2011 am primit 800.000 de lei, din care 600.000 de lei au fost alocaţi pentru termohidroizolaţii, dar procedurile de atribuire au fost greoaie şi nu am apucat să facem nimic. Pentru acest an nu am primit încă nici un leu", a mărturisit Timofte, cel care conduce complexul din mai 2010.

Propunerea bugetară a CSNB pentru 2012 a fost de 33 de milioane de lei, din care, susţine directorul, 24 de milioane ar reprezenta cheltuielile de capital. "Şi dacă am primi doar 30 la sută şi tot ar fi bine", a adăugat acesta.

În 2011 au fost alocaţi 600.000 de lei pentru termohidroizolaţii, dar banii nu au fost cheltuiţi.

"Vom repartiza bani pentru repararea tuturor clădirilor afectate de infiltraţii în urma topirii zăpezii", a spus Doina Melinte, preşedinte ANST.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite