UPDATE Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, reţinută pentru şantaj şi corupţie sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DNA au reţinut-o, în noaptea de miercuri spre joi, pe judecătoarea Carmen Mladen, de la Secţia a II-a civilă a Curţii de Apel Craiova, şi vor cere instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea ei preventivă pentru 29 de zile în dosarul în care este acuzată de şantaj şi corupţie sexuală.

UPDATE 12.05 Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, judecătoarea Carmen Mladen a primit 5.000 de euro de la o persoană pe care o şantaja din 28 mai. Totodată, procurorii susţin că aceasta ar fi avut şi un complice. Mladen, şi Ionel Stoian sunt cercetaţi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru infracţiunea de şantaj. Potrivit procurorilor, în perioada 28 mai - 12 iunie, Carmen Mladen şi Ionel Stoian "au constrâns, în mod repetat, o persoană denunţătoare, parte vătămată în cauză, să le remită sume de bani, sub ameninţarea că vor da în vileag fapte presupus compromiţătoare pentru respectiva persoană".

Judecătoarea ar fi întreţinut relaţii sexuale cu oameni de afaceri căsătoriţi, ca ulterior să le ceară bani sau foloase pentru a nu divulga detalii care să le afecteze căsniciile.

Potrivit unor surse judiciare, Mladen ar fi pretins sume mari în valută. În ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinşi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, miercuri, reţinerea şi arestarea preventivă a magistratului Elena Carmen Mladen, la solicitarea procurorilor DNA, pentru presupuse fapte de şantaj.

După ce a fost ridicată ieri noapte de procurori, la finalul audierii, aceştia au dispus reţinerea judecătoarei şi urmează să ceară, astăzi, instanţei Curţii de Apel Bucureşti arestarea ei preventivă pentru 29 de zile.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite