"Hai acasă!" Studenţii români din străinătate sunt chemaţi înapoi printr-o bursă de joburi organizată în premieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii pentru români. În perioada 28-29 iunie, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) va organiza primul său eveniment de cariere destinat tinerilor cu experienţă de studiu peste hotare. Evenimentul va avea loc la Institutul Bancar Român din Bucureşti.

Prin acest proiect, LSRS urmăreşte conectarea studenţilor şi absolvenţilor care au studiat peste hotare cu acei angajatori din România pregătiţi să investească în tineri cu pregătire universitară în străinătate.

„Hai Acasă!" vizează, aşadar, sprijinirea acestor tineri în efortul lor de a găsi oferte profesionale atractive în ţară şi susţinerea companiilor din România în recrutarea unor oameni cu un potenţial profesional ce merită valorificat.

Toţi tinerii între 20 şi 35 de ani, care se bucură de experienţă de studiu în străinătate de minim un semestru academic la o instituţie acreditată de învăţământ superior şi care sunt în căutare de oportunităţi profesionale în România sunt aşteptaţi la invitaţi.

De cealaltă parte, sunt invitate la eveniment toate companiile dornice să recruteze în prezent sau pentru viitorul apropiat studenţi şi absolvenţi cu experienţă academică peste hotare. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, reprezentanţii companiilor vor avea ocazia să-i cunoască îndeaproape pe aceşti tineri, să-şi prezinte portofoliile şi programele de recrutare şi să încheie acorduri de colaborare cu aceştia.

Printre domeniile de activitate vizate se numără:

Finanțe/Asigurări/Audit/Bănci/Consultanță/Investiții
Electronice/IT/Telecom/Inginerie/Hardware/Software/Suport Marketing/Media/PR/Publicitate
Agricultură/Auto/Energie/Industrie/Servicii/Transporturi

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite